Naamtekening voor speciale gelegenheid

Hier werk ik rond een persoon. Meestal ter ere van een speciale gelegenheid: een verjaardag, afscheid, jubileum,… Hoe ik het doe, weet ik niet. Al tekenend ontstaan de lijn en kleuren. Het resultaat wordt (tot vandaag zonder uitzondering) enthousiast onthaald.

De tekening wordt gemaakt op A2 formaat (59 x 42 cm).

De prijs voor een persoonlijke naamtekening inclusief basic witte lijst is 120 euro.
De prijs voor enkel de persoonlijke tekening is 95 euro.
Alle prijzen zijn inclusief btw.

Heb je interesse? Bestel nu je naamtekening.

Ik bekijk de tekening vaak, de kleuren zijn heel intens en vloeiend, zetten je aan om de stroom van je innerlijke te volgen, de kleuren om 'intens' te leven.

Ingrid

Het raakt me hoe juist de tekening mijn persoon weergeeft. Regelmatig vallen me nog nieuwe elementen op waar ik mezelf steeds in herken. Verder vind ik de tekening ook gewoon erg mooi met prachtige kleuren.

Marlies

Een geboortekaartje of bijzonder drukwerk?

 

Recent tekenende ik voor de geboorte van onze dochter een geboortekaartje. Het resultaat beviel supergoed, getuige ook de enthousiaste reacties.

Wil je ook een superorigineel en persoonlijk geboortekaartje? Je krijgt het bestand drukklaar geleverd, naar wens zorg ik ook voor het drukken. Laat van je horen.

Intuïtieve tekeningen

De tekeningen die ontstaan zonder nadenken, gewoon door te tekenen. Een overzicht daarvan vind je hier.

De meeste van deze tekeningen zijn te koop. De prijs varieert per werk.